Skållade, glutenfria frukostfrallor med linfrön och chia
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½ dl mald chia
  • 1/4 dl hela chiafrön
  • 1/4 dl gula linfrön - går förträffligt med vanliga bruna också
  • 2 msk malda psylliumskal/husk
  • 5 dl kokande vatten
  • ½ dl valfri olja - raps, kokos, mandel, hampa eller pumpakärnolja
  • 1 stort ekologiskt ägg
  • 50 g färsk jäst
  • ½ msk kokossocker
  • 6 - 7 dl rent havremjöl - jag använde Provenas - alternativt 2 dl durramjöl och 4 dl rårismjöl
  • 2 msk nyponmjöl
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.