Skållat grovt bröd med valnötter
Cupcakesfluffan
Cupcakesfluffan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Skållat grovt bröd
  • 2 stycken
  • Dag 1
  • 2 dl grovt rågmjöl
  • 4 dl vatten
  • 2 dl helt korn, tog hel dinkelkorn
  • 1 dl rågkross
  • Dag 2
  • 3 dl vatten
  • 50 gram jäst
  • degen från dag 1
  • 1/2 dl brödsirap
  • 2 tsk salt
  • 3 dl rågmjöl (165 gram)
  • 4 dl vetemjöl special (240 gram)
  • 1,5 dl solrosfrön
  • 100-150 gram valnötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.