det ljumma vattnet och häll det sedan tillsammans med russin i grahamsgröten. ca 25 st. 1. Häll upp grahamsmjölet i en stor bunke och slå det kokande vattnet
Kan säga att det luktade unk medans det kokade men resultatet var absolut värt det. Täck med plastfolie och låt stå i rumstemperatur tills skållningen kallnat
Igår knepade jag ihop ett gäng frukostfräscha grahamsbullar - det går alltid hem. Med en stor och hungrig familj femton minuter bort kan man aldrig baka för mycket bröd
En helt underbar limpa med saftigt, mjukt innehåll och härlig skorpa. Dessutom full med härliga frön och riktigt lätt att baka om du har en degblandare och lite tålamod att vänta på att skållningen ska mogna över natten
Det här brödet fantastiskt saftigt och gott samtidigt som det är fullproppat med nyttigheter. Det innehåller fyrkornskross (vete, råg, korn och havre) som har kvar både grodd och kli och därmed har ett högt kostfiberinnehåll och är rik på fosfor, magnesium och järn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.