Det är ju fantastiskt gott med denna smaksättning och det blir faktiskt den enda jag gör i jul. Jag gav ju er lite tips på olika smaksättningar för gravadlax i ett tidigare inlägg, idag gjorde jag en klassiskt gravadlax, dvs med smaksättningen vitpeppar och dill
Hoppa på koriandern om ni inte gillar det och ersätt den då gärna med bladpersilja. Antingen lägger ni den i en skål, som vi har gjort här, och sticker ner en bit rostat bröd eller så serverar ni röran på brödbiten, hursomhaver så smakar det precis lika gott
Trä upp laxskivornapå träspetten och blanda alla ingredienser till såsen. Perfekt som förrätt och såsen är supergod och passar utmärkt till fisk men också som salladsdressing eller dipp
Men de går att variera på en massa sätt. Ett måste påjulbordet om ni frågar mig. Ni kanske tycker att man ska äta de klassiska köttbullarna påjulafton, det förstår jag (det tycker jag med), men om ni är trötta på dem bjuder jag här på några annorlunda köttbullsrecept ur bloggarkivet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.