Dessutom delar vi med oss det busenkla (och snabba, och nyttiga…) receptet på chips av grönkål. Riv bladen och fördela dessa över en plåt med bakplåtspapper eller annan form där bladen inte kan fastna
Grön ärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den medcreme fraîche och löjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
Krydda med koriander och smaka av med salt och peppar. Häromdagen gjorde jag en egen kryddblandning till chicken tikka masala som jag nu tänkte dela med mig av härinne
För vem har inte ätit rösti medcreme fraîche, stenbitsrom och hackad rödlök som en retroförrätt (fast numera är det en middgsrätt för min del) OCH halv avokado toppad med samma saker, likaså som en retroförrätt
Krydda med salt och peppar. Blanda övriga ingredienser och häll såsen över fisken. Fiskgratäng med dijon och crème fraicheRecept för 2 personer1 paket fryst fisk1 tsk salt1 ½ krm svarpeppar1 dl mjölk/grädde1 dl crème fraiche3 tsk dijonsenap1 msk nykrossad dragon eller 2 msk kapris1 dl riven ostSkär det halvtinade fiskblocket i centimeterstora skivor. Strö över osten och grädda i 20 minuter i 225 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.