Till dagens grillning gjorde jag en variant på egen jerkkrydda. Jag marinerar det jag ska grilla i hälften av kryddblandningen några timmar och resterande kryddblandning har jag och penslar på med under och efter tillagningen
Garam masala-kryddblandning. Dra av kycklingen från spetten och blanda med såsen. Tillsätt garam masalanoch korianderbladen, smaka av ochtillsätt eventuellt mer salt
Anledningen till att jag kallar det här receptet för lite fuskigt är eftersom jag inte gör kryddblandningen eller såsen själv utan köper en färdigpreppad burk med färdig såsoch bara steker kyckling och kokar ris
Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan. Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.