Givetvis kommer jag dela med mig av båda till er, så snart alla bilder är klara, men först tänkte jag passa på att kicka igång den här veckan med ett nytt recept och en tävling
Recept. minna. fre, 2013-09-06 07. 53. 15min. (0). blanda och stöt alla kryddor i en mortel. ta lite i taget så att det inte blir för mycket på en gång
I och med detta finns det numera aldrig läsk i köket, såvida det inte väntas middagsgäster eller liknande, och läskfrånvaron försvårar vissa övningar lite
Vilka ljuvliga dofter som spred sej från ugnen, då jag gjorde denna ostlåda med både feta- och västerbottenssost samt lök, zucchini och en näve färsk basilika
För exakt en vecka sedan befann vi oss i en fantastiskt exotisk miljö, sippade på heta drinkar med våra näsor vända mot solen och vansinnigt härliga människor
Tårtan fylldes med Nougatmousse och Glasscreme med daimkulor och var beräknad till 27 portioner. Här kommer bilder från den Transformers tårtan jag gjorde i helgen, eller närmare bestämt Optimusprime från 80 talet
Stek bacon og løk og fordel utover paibunnen. 3½ dl hvetemel1 krm salt100 g smør2 ss crème fraîche, evt vann150 g bacon i biter1 skivet løk150 g revet gruyère4 egg4 dl kremfløtesalt/pepperBland mel, salt, smør og crème fraîche i food processor
Del løk, hvitløk og purre i tynne skiver. Tilsett ost, salt og pepper og hell blandingen over løken. 150 g smør3 dl hvetemel2 ss kaldt vann1 liten purre1 løk4hvitløksfedd2 egg2 dl kremfløte2 dl revet vellagret ostsalt/pepper200 g brie i skiverBland sammen ingrediensene til paideigen, gjerne i en food prosessor. 1 løk. 4 hvitløk
Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
ut med lite Sprite eller Loka Crush den blir för tjock. Servera i cocktailglas med ett sugrör. Tydligen är det Jordgubbens dag idag och detta är ett riktigt gott sätt att fira om du frågar mig
Här får ni min favoritgryta med älgkött. ÄLGGRYTA MED SVAMP OCH LÖK. maizena att reda av med. Bryn köttet, krydda och puttra köttet mört i buljong, späd så att det hela tiden är täckt med vätska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.