I senaste numret av "Lantliv mat&vin" hittade fru M ett drinkrecept med rabarbersirap som lät väldigt gott, vi har gjort rabarbermojito några gånger tidigare och den gillar vi ju, så självklart ville vi prova en rabarberspritzer
Sol, värme och iskalla bubbliga drinkar - det är lyckliga sommardagar. Allra helst ska det vara färgglada drinkar med massor av is och sådär läskande kalla att glasen blir aldeles immiga av kondens
Lägg lime och socker i ett whiskyglas eller motsvarande och muddla ordentligt. Ta sedan myntabladen och lägg dem i handflatan och ge dem en distinkt klapp
Jag har även provat att späda ut drinken med Loka Crush Päron istället för Soda eller Sprite för att få en tydligare päronsmak, vilket också blev väldigt gott
1. Muddla mynta, lime och sockerlagen. Smaka av. Det ska smaka lika med lime och mynta. 2. När blandningen är bra fyller du highballglaset med is och häller över rom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.