Dagen till ära gjordes pulledpork som fick stå och puttra några timmari ugnen. Söndagsmiddag tarvar långkok som sköter sig själv medan man själv sitter på balkongen i solen och dricker kaffe
Jag har ännu inte tröttnat på pull of pork. Senast kombinerades köttet med nybakta frallor, jalapeños, dijonsenap, pickladrödlök, rå paprika och smörstekt svamp
Pulledporkis a form of barbecue inwhichpork, usually shoulder cut (sometimes referred to as Boston butt) or mixed cuts, is cooked using a slow cook method
Och pulledpork har varit trendmaten framför andra ett bra tag nu, så det är väl på tiden att även jag hakar på och delar medmig av minvariant - innan det är helt ute
Dra isär köttet med en gaffel. PulledPork. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på mintopplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Idag tänkte jag servera det tillsammansmed en god rotfruktsgratäng. Kvällens middagigår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat ipitabröd
Förvara i burk med lock. Gårdagens mat kom från den listan, nämligenpulledpork. Däremot valde jag tillslutintepork utan beef, nötbog för att vara mer exakt
Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagasi ugnen på svag värme lääääänge så det blirotroligt mört att man bara drar isär det
Skivarödlök tunt och lägg i lagen. Låt stå i kylen en timme. Så här gör du 10 minuter Blanda ättika, vatten och socker och rör tills sockret lösts upp. Skriv ut Dela E-post Pinna 4179 1 dl ättika (12%)
Smörj en liten gjutjärnspanna med lock. Nu har viäntligen gjort PulledPork. Denna amerikanska sydstatsrätt (den är väl allra störst i North Carolina) på fläskkarré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.