Strimla lövbiffen och pujolöken i strimlor. Stek köttet och när det är brynt lägg på purjolöken. Häll på vatten, creme fraiche och kalvfond eller en buljongtärning
I somras efterlyste vi recept med röda linser och Sandra bidrog med sin “solklara favoritâ€. Och nu när höstkylan bitit sig fast så är det gott med en värmande soppa
Tidningen Land utsåg i början av april en segrare i SM i småkakor. Vinnarreceptet gjordes av Sandra. Jag har provat den och kan lova att det en höjdarkakaMed god kombination av vit choklad och macadamianötter
Strimla lövbiffen. Skär champinjonerna i kvartar och stek den tillsammans med löken i smör. Tillsätt grädde, creme fraiche, sambal, soja och låt koka upp
Jag går omkring som i en dimma den här veckan. Det är jobb hit, BVC-besök dit, ostprovning, packning, noll ork till matlagning och imorgon, ÄNTLIGEN, välbehövlig MBT med energipåfyllning
Lövbiffgryta med pasta 3-4 port. Måndag, ny vecka och ny månad. shit và tiden går fort. Så idag bjuder jag därför på en snabb och lättlagad gryta som passar bra mitt i veckan
Receptet kommer från en folder som följde med soyan. Ingredienser. 400 g lövbiff2 gula lökar1 dl syltlök3-4 msk kapris1 msk fransk senap1½ msk soya1 dl vatten1-2 msk köttfond2 dl creme fraichesalt, peppar
4 portioner. 700 g lövbiff, 250 g. kantareller, 2 st svenska äpplen (t ex. aroma), 1/2 st gul lök, 1 st vitlöksklyfta, 1 tsk sambal oelek, 2 msk oxfond, 4 dl matlagningsgrädde, soya
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.