Riv skalet på en av apelsinernaoch blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar. Filea apelsinenoch blanda filéerna med brysselkålen och vinägretten
Bred ut salladenpå tallrik. Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Lite isbergs sallad. Fyra dagar kvar sedan drar vi till London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Dela på sparrisen och fräs några minuter i olja, vitlök och chilikrydda. Matig sallad med röda linser, räkor och sparris ✨ Supergod, snabblagad och pricken över i med en fräsch och syrlig örtdressing av kvarg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.