Riv skalet på en av apelsinernaoch blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar. Filea apelsinenoch blanda filéerna med brysselkålen och vinägretten
Bred ut salladenpå tallrik. Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Lite isbergs sallad. Fyra dagar kvar sedan drar vi till London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Koka quinonan och belugalinserna enligt anvisningar på förpackningen. Låt stå på låg värme. The post Sallad med quinoa, belugalinser, hasselnötter ochapelsin appeared first on Hur bra som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.