Istället för en vanlig sallad gjorde jag en apelsinsallad till maten med rödlök och mozzarellaost. Blanda ihop ingredienserna till dressingen och häll över salladen
Jag testade att göra en twist på den klassiska treveckorssalladen, recept på den hittar du HÄR. Om du vill kan du servera salladen som den är eller piffa upp den med grönkål
Ingredienser Portioner. 6 2 apelsiner 2 blodapelsiner eller röda grapefrukt 2 avokador 150 g fetaost 2 dl granatäppelkärnor 2 msk hackade pistagenötter 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
För hundrade gången är det dags för regime i Miss Meisters kök. Eller ja, köket verkar klara sig fint med att förvara det mesta innanför västen så det är snarare Miss Meister själv som är i desperat behov av koständring
Den här salladen är fantastiskt god, matig och mättande. Häll upp salladen i en skål. Kombinationen av citrusvinägretten tillsammans med fänkål, avokado, blodapelsin och rostade mandlar är underbar
Grön sallad med lite tomat, champinjoner, ost & hampafrön – krämig sallad med bladpersilja, salladsärt, vaxbönor, avokado, tomat, champinjoner, hampafrön och grana padana kryddad med torkad oregan, vitlökspulver och tabasco samt citronolivolja
Under alla omständigheter har jag hittat på följande matiga och färgglada vintersallad -som jag själv i alla fall vbedömmer som väldans nyttig till och med
Det här är inte alls svårt att tillaga och det är en rätt som passar perfekt att göra i STORT lass, för salladen gör sig bra att även äta kall eller värma på i efterhand (funkar även bra att frysa in i matlådor)
Att äta en kall sallad kan ta emot lite under kallare årstider. Testa därför en varm sallad istället, gärna på hälsosamma och mättande grönsaker som broccoli, grönkål, rödbetor och sötpotatis
Den här potatissalladen är enkel att göra, och passar till allt möjligt. Vispa ihop olja, vatten, Dijonnaise, salt och peppar i den bunke som salladen ska serveras ur
Jag har gjort denna sallad två gånger nu och barnen bara älskar den. Hittade den på en amerikansk blogg och i det receptet var det en msk socker i den, det hoppade jag över för det hör ju inte till en sallad tycker jag