5½msk sötning8cl hett vatten6cl fisksås2tsk risvinäger2msk färskpressad lime2 pressade vitlöksklyftor1 färsk chili finstrimladBlanda allting i en skål och servera som dipsås till vårrullarna
Färska vårrullar med räkor, koriander och dipp sås. - Läs hela inlägget här 4 portioner. Du kan fylla dem med vad du vill tex så passar det med avokado till räkorna
Tidigare publicerat på gamla bloggen 2010-09-10. Såg receptet i SvD för någon vecka sedan. Väldigt frächt och nästan ingen tillagning alls, som vanligt så följde jag inte receptet slaviskt utan gjorde som jag tyckte
Det var fantastiskt och på kvällens meny fick det därför bli vietnamesiskavårrullar. Ingredienser (ca 3-4 portioner eller ca 12 st). ca 3-4 portioner eller
Blanda räkorna med olivolja och krydda med salt och peppar. Stek dem sedan i en het torr stekpanna. Passa så de inte steker för länge, då blir de torra och gummiaktiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.