Vietnamesiska vårrullar med vildsvin
Cervera
Cervera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port- 300 g färdigstekt vildsvinskött i strimlor- 4 ark rispapper- 1 morot i tunna, tunna strimlor- 4 blad isbergssallad- 1 mango i tunna strimlor- 0,5 gurka i tunna strimlor- färsk mynta- färsk koriander- 0,5 röd chili- böngroddar- 1 dl jordnötter hackade
  • Dippsås 1- 1-2 lime saften av- 0,5 dl fisksås- 1 vitlöksklyfta finhackad- 3 msk socker gärna råsocker- 2 msk vatten
  • Dippsås 2- 1 dl hoisinsås från asiatiska hyllan- 1 msk lime

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.