Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmedbaconoch brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris ochbacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Avsluta med det andra salladsbrödet. Skär fyra "bröd" från kanterna på två salladshuvud. Stek burgarna på medelhög värme i samma panna som du stekt baconen (använd baconfettet, och tillsätt eventuellt lite mer olja om det behövs)
Supergod varm salladmed lite höstfeeling från kantarellerna. Den går utmärkt att värma på i micron och om du ska göra det så kan jag tipsa om att tärna lite ostbitar och strö över så dom smälter lite över salladen
Med blandade småblad av ruccola och babyspenat blir salladen extra god. Ägg, baconoch avokado gör den matig men eftersom den innehåller tomat ochsallad upplevs den ändå som lätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.