Blanda den med dressingen. Skölj och strimla purjon. Skölj paprikorna och skär dem i strimlor. 2 tsk italiensk salladskrydda. Dressing1 msk vinäger 1,5 msk vatten 1,5 msk olja 2 tsk italiensk salladskrydda 0,5 dl fint skuren eller mixad persilja, basilika eller annat kryddgrönt salt peppar
Olivolja och dijonsenap vispas ihop till en dressing som passar bra till. 1Inlagda kronärtskockor med stjälk. 1Fusilli, kokta paprikor i olika färger cocktailtomater Inlagda kronärtskockor med stjälk röd lök persilja champinjoner dijonsenap olivoljaBlanda den kokta fusillin (fusilli är pastaskruvar), med grönsakerna i önskad mängd till en vacker sallad
Det är en sallad på massa persilja, citron, tomater och ibland någon form av gryn. Detta är också en perfekt sallad att ha med sig på tåget, picknick eller liknande för den står sig fint
En fräsch och god sallad som passar till det mesta och som klarar sig fint i kylen i några dagar. Blanda alla ingredienser till dressingen i en liten skål och ställ åt sidan
5 kruka färsk ekologisk koriander1 Vänd ihop avocado, mango och chili med olivolja. 2 Smaka av med salt och ev peppar. 3 Hacka koriandern och vänd ner den
Blanda dressingen och smaka av. Blanda allt på ett fat och skeda dressingen över. salt och svartpeppar. 1,5 dl olivolja 1 msk rödvinsvinäger salt och svartpeppar 2 msk vatten 1-2 tsk ljus dijonsenap 1 klyfta vitlök, pressad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.