Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmedbaconoch brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris ochbacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Salladen serverades till grillat. Min nya blogg hittar du Hoppas att du följer med mig ditt. Varma rödbetoroch chevréost som smälter på dem, behöver jag säga mer än så
rivet skal och saft av ½ lime. 1 kg färska rödbetor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Castello® Blue 1 kg färska rödbetor 1 dl saltrostad mandel 1 ask hallon à 125 g 50 g röda mangoldskott 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ½ lime
Supergod varm salladmed lite höstfeeling från kantarellerna. Den går utmärkt att värma på i micron och om du ska göra det så kan jag tipsa om att tärna lite ostbitar och strö över så dom smälter lite över salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.