Saffron cake with Tosca and Orange - Saffranskaka med Tosca och apelsin
elkotts
elkotts
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 22 cm
  • in dm
  • 1/2 cup
  • 3/4 cup
  • 1 1/2 tbsp apple cider vinegar
  • 2 tbsp vodka
  • 1/2 orange
  • 1/3 cup potato
  • 1/3 cup almond flour
  • 1/4 ch
  • 2 tsp baking powder
  • 1/4 cup
  • 2 tbsp psyllium husk
  • 1/5 cup
  • 3 tbsp coconut sugar
  • 2 tbsp agave syrup
  • 1/4 cup
  • 1/3 cup
  • 3 tbsp coconut
  • 3 tbsp almond flour
  • 2 pinch
  • 175 C deg
  • 10 min
  • 200 C deg
  • 1 dl kikärtsspad
  • 2 dl
  • 1 1/2 msk äppelcidervinäger
  • 1 pkt saffran
  • 2 msk sprit
  • 1/2 apelsin
  • 1 dl potatismjöl
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1,2 dl durramjöl
  • 1 dl kikärtsmjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1/2 dl osötad sojamjölk
  • 2 tsk fiberhusk
  • 175 grader
  • 30 minuter
  • 200 grader
  • 10 minuter till
  • 1/2 dl
  • 2-3 msk kokossocker
  • 2 msk agavesirap
  • 3 rågade skedar
  • 2 msk pressad apelsinjuice
  • 1/2 dl mandlar
  • 1/2 näve hasselnötter
  • 1/2 dl kokosflakes
  • 1/2 dl mandelmjöl
  • 2 nypor havssalt
  • 10 minuter till
  • 200 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.