Här i bloggen skriver jagallt som händer i mitt liv ochvad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesignoch så klart om barnen
Can’t we even be allowed to havecakemadewithloads of sugarand butter anymore. But if acakecan be madea little healthier – andequally good, or even better than the less healthycounterpart – why not go for the healthieralternative
Det kommer att se ut som om det inte händer ett dugg ett bratag MEN det gör det och efter ett tag märker manatt det börjartjocknaochbildas en tjock, glänsandemassa
Blandaallatorra ingredienser i en stor skål medhögakanter. Saftigachokladbottnarochknapriganötmatängbottnarfylldamed nöt- ochvanilj kräm dekoreratmed len vitchoklad frosting
So incredibly good and use alot of chocolate, you can never have too much chocolate, right. Creamy, sticky and oh so good brownies withchocolateandsaltcaramel
Idag bjuder jag på ett recept på en nyttigarevariantav fudge, som smakar hur gott som helst. Jaganvändekokosoljamedsmakav kokos och det passade så bra i dessa fudge
Blandaallatorra ingredienser i en stor skål medhögakanter. Om dem flyter ut lite och blir större än de ritadecirklarna är det baraattskäramed en vass kniv
Add the birch sugarand whisk some more. Takeaway from the stove andadd the nuts, saltand coconut. A sweet, juicy and fresh cakewith the taste of saffronandorange, and the crunchy, nutty Tosca on top is just amazing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.