Champagne and Blackberry Cake - A Vintage Paris Cake (Champagne- Och Björnbärstårta)
Louise´s Spis
Louise´s Spis
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12-15 bitar
  • Bottnar
  • 180 g vetemjöl
  • 300 g strösocker
  • 90 g kakao
  • 6 g bikarbonat
  • 4 g bakpulver
  • 60 g neutral matolja
  • 190 g champagne
  • 190 g kaffe eller vatten
  • 2 stora ägg
  • 1 tsk vaniljextrakt eller
  • 1 krm vaniljpulver
  • 250 g mascarpone
  • 300 ml vispgrädde
  • 3 dl
  • 1-1½ dl björnbärsmarmelad
  • 100 ml champagne
  • 1 dl
  • 1 tsk vaniljextrakt eller
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 tsk snabbgelatin
  • 120 g äggvitor
  • 4 st från stora ägg
  • 170 g fint strösocker
  • 2 dl
  • ½ tsk vaniljextrakt eller
  • ½ krm vaniljpulver
  • 100 ml champagne
  • 64 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.