Saffransbullarmedmandelmassaoch apelsinfyllning. -) Ochsaffransbullar ska inte penslas med ägg. Och sen kombinerar man det hela med den gamla välkända principen att "allt blir godare med smör" så får man detta resultat
Idag bjuckar jag på vanliga lussekatter (fast utan russin då ingen i familjen gillar det) ochsaffransbullarmedmandelmassa, massa smör, kanel och socker
Här får du mitt recept på mjölkfria Saffransbullarmed tranbär ochmandelmassa. Jag är inte ett stort fan av lussekatter men saffransbullar fyllda medmandelmassa är en helt annan sak
Har fått förfrågningar om att dela med mig av mitt alldeles egna recept till att göra saffransbullar eller helt vanliga lussekatter (ta då bort fyllningen)
Jag brukar alltid baka lussekatter till jul, men i år tänkte jag testa något nytt och då blev det saffransbullarmed en supergod fyllning gjord på smör, socker, mandelmassaoch apelsin
Jag hade kvar kanderade hasselnötter från nötchokladen med flingsalt, en bit mandelmassaochnougat hittade jag i kylskåpet och torkade fikon hade vi köpt hem som vi alltid har hemma på julen
Igårkväll gjorde jag ett gäng chokladpraliner medmandelmassaochnougat inuti. 100 g fin, mörk choklad minst 70% några små bitar mandelmassa 50 gram nougat Smält hälften av chokladen och häll i botten på. 50 gram nougat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.