E-postadress. Ta en form med löstagbar kant och antingen smöra eller klä med bakplåtspapper. Smält smöret ochchokladen i en kastrull försiktigt, rör om hela tiden
Min favoritfyllning är vitchokladochmandelmassa. Hacka chokladenoch riv mandelmassanoch blanda. Jag ska försöka sätta igång med det baket snart och frysa in en massa lussekatter
Riv mandelmassanoch blanda med mjöl, socker och salt i en bunke. florsocker att toppa med. Rör ner chokladoch saffran i det smälta smöret efter att du har tagit bort kastrullen från plattan
Saftiga och fina saffranslängder med en oemotståndlig fyllning av mandelmassaochvitchoklad. Smula jästen i en bunke och rör ut den med lite av degspadet
Detta receptet hoppar SJÄLVKLART in i Ediths Bästa >>. (om du använder frysta blåbär - Blanda ev. När jag gjorde den kladdiga blåbärskakan (HÄR >>) medmandelmassa för några dagar sedan så fick jag mandelmassa över
Mortla saffran med lite socker. Riv mandelmassaoch nästan all vitchokladoch strö ovanpå. Ta ut dem ur ugnen och strö över lite riven vitchoklad på bullarna när de fortfarande är varma
Smöra och bröa en form med löstagbar kant. Blev förvånad när jag upptäckte att jag inte redan delat med mig av detta härliga recept (använder min egen blogg som shoppinglista när jag handlar mat, haha
Har fått förfrågningar om att dela med mig av mitt alldeles egna recept till att göra saffransbullar eller helt vanliga lussekatter (ta då bort fyllningen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.