Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
SAFFRANS TRYFFEL MED PÄRON OCH KONJAK. Koka upp grädde, saffran, honung och smör. ½ kuvert saffran. Rulla kulorna i florsocker och lägg dem på en bricka med bakplåtspapper på
När jag var på Lilling Cottage i veckan så hade de en saffranskladdkaka där med vit choklad. Vispad grädde till med lite lingonsylt som man rör försiktigt i grädden så blir det en fin brytning
Låt kallna och blanda citronkrämen med vispad grädde. Dela ägget och spara gulan till krämen. Klicka ut marängsmeten till fyra bottnar på en plåt med bakplåts-papper
Jag älskar det som tillbehör till en god glass eller som en pavlova med grädde och bär. Vispa sedan (i skålen eller häll över till en annan vispmaskin) marängen tills den blivit styv och svalnat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.