Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Bryt chokladen i bitar och smält tillsammans med smöret i en kastrull eller i en skål i mikron. Rabarber är något som jag verkligen förknippar med sommaren och häromdagen blev jag sugen på att göra en paj med lite andra smaker än en traditionell smulpaj
Blanda ihop med resterande ingredienser och tillsätt eventuellt lite vätska, såsom en skvätt vatten. Mosa dadlarna (exempelvis mjuka ekologiska) med en gaffel
Stäng av värmen och mixa slät med en stavmixer eller blender. Rostad pumpasoppa medkokos. Tror det kan vara mitt tredje recept här på pumpasoppa, men det är ju så gott och passar så väl i höstmörkret
Maränger är väldigt tacksamma så. Idag blev det iallafall Sega, härliga maränges med smak av denna underbara vita chokladmed smak av jordgubbar och grädde
Egentligen för varmt och jag tog ut den för att den inte skulle brännas. Vispa vitorna tillsammans med ca 1 1/2 dl sukrin. Mixa ca 2 dl sötmandel och vänd i. Hade i ca 1 dl kokosflingor också. Smetade ut allt på plåt och in i ugnen 200 grader ca 30 min
Gör så i tre fyra våningar toppa med färska bär och ännu mer riven vit choklad. Runda marängbottnar varvas med vispad grädde massor av riven vit choklad
Här hittar Du då min varma Chokladmed Kardemumma och Vispgrädde, från bloggens barndom. Mycket gott blir det dessutom, särskilt med egenhändigt odlad chokladmynta i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.