Fisk- och skaldjurslasagne med doft av saffran
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 250 gram färska lasagneplattor 0,5 st fänkål , skivad 2 st Schalottenlök(ar) 100 gram färsk bladspenat , färsk 1 klyfta(or) vitlök(ar) , pressad 0 olivolja 3 dl vitt vin , torrt 25 gram smör 2 msk vetemjöl 2 dl crème fraiche , saffran/tomat 200 gram laxfilé(er) , helst färsk 200 gram rödspättafilé(er) , alt torskrygg, helst färsk 200 gram räkor , skalade 0 salt 0 svartpeppar 0 riven ost 0 citron(er) 0 zucchini , i tunna skivor 0 färsk timjan Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.