En paj som påminner om denna är min citronpaj med varmvispad maräng. Tills dess lever jag på att försöka skapa korsdrag i lägenheten och att äta fräscha och syrliga citronpajer med vit choklad
Den här kakan bakade jag till jobbet med resultatet att marängen till dag två blev lite mer porös än vad jag tänkt, jag tänker också att det skulle vara gott att innan man på bakplåtspappret där marängen ska på sprider ut flagad mandel innan
En smulpaj med bär känns så fantastiskt somrigt, och det är därför jag inte kan få nog av det. Det i kombination med att det är så lätt att göra, leder till att det blir minst en sådan i veckan
Den här tårtan gjorde min mamma varje år till skolavslutningen så jag och kompisarna fick börja sommarlovet med att kalasa på glass, maräng, grädde ochjordgubbar i sommarsolen - finns det något bättre att göra en solig sommardag
Toppa med vispad grädde ochjordgubbar. Koka upp citronsaften tillsammans med skal och socker. Vispa samman rumstempererat smör med socker tills det är ljust i färgen
Spritsa ut maräng runt rabarberglasstårtan och bränn gärna av med bruleebrännare. - Maräng som vispas med sockerlag istället för strösocker kallas italiensk maräng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.