Rör ner socker och ägg, blanda väl Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll på chokladen och sprid ut med en slickepott Gör Snickers karakteristiska mönster (fyra "vågor") med en sked på kakan (se bild nedanför) Ställ svalt för att stelna GODISPAPPER (OM DU VILL) Skriv ut Snickerspappret längst ner i artikeln Klipp kanten efter sista s
råsocker, du kan även ta mer socker om du vill ha sötare kaka. Tillsätt hälften av kvargen, vispa ner de torra ingredienserna och smaksätt, rör slätt och avsluta med resterande kvarg
Du behöver. Klicka ut smeten på chokladsmeten och dra lite med en kniv för att marmorera. Målat som en galning hela dagen och känner mig stel som en pensionär
För den blir så mycket godareoch är löjligt enkel att svänga ihop själv. Och är det något du ska sluta köpa och börja göra själv så är det just pressgurka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.