) Det var ett tag sen så idag blev det till att testa ännu en ny kladdkaka. Den här är som sagt en kolakladdkaka och jag toppar den med lite dumlepraliner
) Idag blev det att testa en ny kladdkaka. Detta är en kombination av kladdkaka och cheesecake. Mina föräldrar skulle komma över och ta en fika och då ville jag passa på att baka något och det stod mellan en kladdkaka eller en cheesecake men då kom jag på att jag hade recept på denna
TipsKladdkaka är absolut god nygräddad med grädde eller glass. Men testa att baka den dagen innan och ställ i kylen över natten för att få en så där seg härlig kladdkaka, den smaken och texturen vill du inte gå miste om
Kladdkaka. Kladdkakan är godast medan den fortfarande är kylskåpskall. Kladdkaka. Sätt ugnen på 175˚C. Smörj en form, ca 24 cm i diameter, med olja och ”bröa” med mandelmjöl
Kladdkaka. Bred cashewgrädden över kladdkakan. Mixa valnötterna fint i en matberedare. Tillsätt övriga ingredienser och fortsätt mixa till en jämn smet, men den ska inte vara helt slät