TipsKladdkaka är absolut god nygräddad med grädde eller glass. Men testa att baka den dagen innan och ställ i kylen över natten för att få en så där seg härlig kladdkaka, den smaken och texturen vill du inte gå miste om
Kladdkaka. Kladdkakan är godast medan den fortfarande är kylskåpskall. Kladdkaka. Sätt ugnen på 175˚C. Smörj en form, ca 24 cm i diameter, med olja och ”bröa” med mandelmjöl
Kladdkaka. Bred cashewgrädden över kladdkakan. Mixa valnötterna fint i en matberedare. Tillsätt övriga ingredienser och fortsätt mixa till en jämn smet, men den ska inte vara helt slät
KLADDKAKA. et i sicksack-mönster Vira pappret runt kladdkakan och vik in där det behövs Voila. 1KLADDKAKA 100 g smör 2 1/2 dl strösocker 2 ägg 1 dl vetemjöl 3 msk kakao 1 tsk vaniljsocker NOUGATLAGER 1 burk marshmallow fluff 1 dl jordnötssmör NÖTKOLALAGER 1 burk karamelliserad mjölk 200 g salta jordnötter CHOKLADTÄCKE 250 g blockchokladSå gör du. 1 stor SnickerskladdkakaKLADDKAKA Sätt ugnen på 175° Smält smöret. Häll smeten i en smord avlång form (ca 30 x 11 cm) med bakplåtspapper som sticker upp över kanten Grädda mitt i ugnen 12- 14 minuter Håll koll- den ska vara lite kladdig Låt kallna helt NOUGATLAGER Rör ihop marshmallow fluff och jordnötssmör Kör 30 sekunder i mikron om den känns hård Häll nougaten på den kalla kladdkakan Låt nougaten sätta sig
Fredag OCH kladdkakans dag. -) Jag menar, vem älskar inte kladdkaka. När man tänker på kladdkaka så tror jag ofta att man tänker på en choklad-kladdkaka, eller vad säger ni