Det här receptetpå glutenfri kladdkaka måste jag bara dela med mig av. Nu önskar jag er alla en fin fin fortsättning på helgen och en härlig Midsommardag
Sätt ugnen på 180 grader. 1. Vispa ihop ägg och socker. 2. Tillsätt hälften av kvargen, vispa ner de torra ingredienserna och smaksätt, rör slätt och avsluta med resterande kvarg
Tillsätt mjölkchokladen, grädden samt halva påsen mini snickers. Häll krämen på botten. Dela övriga små snickersbitar på mitten och fördela över krämen
Häll smeten i en smord och bröad form på ca 20 cm i diameter eller i en form täckt med bakplåtspapper. Grädda i 175 grader i ca 13-16 minuter, beroende på hur kladdig du vill ha den
Låt kakan svalna i formen på ett galler. Sätt ugnen på 175°C. Smörj eller spänn fast ett bakplåtspapper i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter (för 12 bitar)
Sätt ugnen på 175°C. Blanda alla ingredienser utom chokladen i en bunke. Rör till en jämn smet. Häll smeten i en oljad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter (för 12 bitar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.