10 min
Häll i vatten och fond, låt koka tills det återstår 3/4. Sila av och red av med maizenan. Vid servering lägger ni i svartpepparsmöret och mixa det med en mixerstav i skyn.
Lägg ryggbiffen åt sidan för att vila en minut och lägg på timjan och rosmarin ovanpå. Lägg potatisen med becel, kokosfett, vitlökspulver och persilja i en stekpanna och se till att all potatis är täckt med fettet och kryddorna
Enkelt gott och grillat med hängmörad ryggbiff, klyftpotatisoch svampsås. Ryggbiff. Lägg i ugnssäker form och häll på olivolja, blanda och salta med flingsalt
Ryggbiffmed ädelostsås. Biffen fick nöja sig med salt och nymalen svartpeppar och stekas några minuter på varje sida, men den verkade ganska nöjd med det
Servera ryggbiffenmedklyftpotatis, bearnaisesås och sallad. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Fräs finhackad chili och pressad vitlök i olivolja och smör
Salta och peppra ryggbiffsskivorna ordentligt och stek sedan i smör på båda sidor. Sätt även in tomaterna med lite olivolja på, i ugnen och låt rosta tills de får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.