Ryggbiff med ädelostsås. Biffen fick nöja sig med salt och nymalen svartpeppar och stekas några minuter på varje sida, men den verkade ganska nöjd med det
Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter. Skölj och skiva purjolök och löken och bryn det tillsammans med kasslern och champinjoner tills löken mjuknat något
Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Sätt på en platta på högsta värme, och smula ner osten i hälften av grädden i en kastrull. När osten smält, sänk värmen och tillsätt resten av matlagningsgrädden
Potatis ochryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. Skiva rödlöken och låt den svetta ihop med det skivade baconet och vitlöken i en kastrull
Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och sallad Tips. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Servera ryggbiffen med klyftpotatis, bearnaisesås och sallad. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Fräs finhackad chili och pressad vitlök i olivolja och smör
Salta och peppra ryggbiffsskivorna ordentligt och stek sedan i smör på båda sidor. Ta av blasten på blomkålen och dela den i blomkålsbuketter, lägg dem på en plåt och ringla över lite olivolja, salta & peppra
Ryggbiff har blivit det kött jag oftast köper när jag åker till Thuressons. Ska ni bjuda på maträtten är det med andra ord viktigt att ha mycket vin och rejält med tilltugg att knapra på i väntan på köttet
Putsa biffen fin och torka av den. Salta och peppra. Tillsätt strösocker, rött vin, kalvfond och vatten. Sila bort löken och tryck ur all vätska ur den genom en finmaskig sil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.