Rustik lasagne med rött vin och timjan
Vegan Style
Vegan Style
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 förpackning med lasagneplattor
  • 16 st behövs för detta recept
  • 1 gul lök, hackad
  • 3 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 stor morot, riven
  • 300 gram fryst sojafärs (Anammas frysta tycker jag är godast, man kan ta torkad färs också)
  • 3 dl rött vin (se vintips nedan)
  • 800 gram krossade/passerade tomater (välj gärna av riktig god kvalité, det gör mycket för smaken)
  • 2 dl röda linser
  • 2 tsk torkad timjan
  • 2 tsk torkad oregano
  • Salt & peppar
  • 7,5 dl havregrädde
  • 3 msk maizena + lite vatten att röra ut i
  • Salt, peppar och lite, lite muskotnöt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.