Lasagne på nötfärs medvittvin, trattkantareller,. Av den enkla anledning att jag hade färre lasagneplattor kvart i paketet ärn jag räknat med, fick det bli en vid, men låg lasagne
Värm en djupbottnad kastrull med olja. När vätskan från koket till mestadels är borta och risotton börjar bli som krämig, men något vattnig, tillsätt den stekta svampen och blanda ned parmesanostoch ärtor
Lägg på lasagneplattor, kycklingröra, tomatsås (körde en ekologisk med basilika) och riven prästost. Det här är en lasagne som verkligen blir en krock mellan Italien och Sverige på ett väldigt bra sätt
Blanda surdegen med resten avingredienserna. hyvlad parmesanost. flingsalt och svartpeppar. degen behöver inte knådas utan barablandas ordentligt • Låt vila cirka 45 minuter • Ta upp degenpå ett mjölat bakbord och dela den i 4 bitar • Forma varjedegbit till en boll genom att vända degens kanter in motmitten • Lägg degen att jäsa på en bricka eller en skärbrädaoch täck med plastfolie • Häll en droppe olivolja på var ochen av degbollarna så går det lätt att dra av plasten senare •Låt jäsa 1 timme i rumstemperatur eller 8–24 timmar i kylskåp• Sätt ugnen på högsta värme, förbered fyllningen och bakaut en pizza i taget. Riv mozzarellan i bitar och fördela över pizzan •Klicka på pesto och kapris • Baka av pizzan tills den fått finfärg, 5–10 minuter • Ta ut och lägg på rucola, hyvla över rikligtmedparmesan, ringla över olja och avsluta med salt ochpeppar
Varva fyllning med pasta i portionsskålar och toppa med riven parmesan. Blanda ricotta ochparmesan i en bunke, tillsätt svampsteket och blanda ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.