Jag kan tipsa om att inte ta för mycket av bittermandelaromen, jag gjorde det och det tog liksom överhanden, håll dig till några få droppar eller hoppa över
Gjorde till middag en enkel och god rätt som alla tyckte var jätte god =). salt och peppar. stek sedan lök och spenat i en stekpanna, tillsätt skinkan och philadelphiaosten smaka av med salt och peppar
Ett underbart tipspå en snabb och enkel rätt, men såååå. Under tiden gör du Potatismos, som du serverar till och det är väldigt gott med några Persiljeblad på toppen av moset
För de av er som också vill dricka lite gottrödvin i helgen så har vi ett tips från förra lördagens vinprovning (ja, vi har egentligen två bra tips men vi sparar det ena lite)
3-4 morötter 1-2 stjälkar stjälkselleri 1 gul lök olivolja, till stekning 1 torkad chilifrukt 2 klyftor vitlök 2 kg fläskkarré (eller bog av gris) 1 förp konserverade körsbärstomater ((eller färska tomater)) 1,5 dl röttvin 1 dl olivolja 1 dl svarta oliver (gärna semitorkade men går bra med andra också) färska örter (tex salvia, timjan och rosmarin) 2 lagerblad salt peppar
När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregottoch flingsalt…
) Så det är ett tips, kolla runt på sidor ochpå bilder som inspirerar dig när du känner sug. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Skala morötternaoch rotsellerin. Fyll på med vinoch buljong så att allt är täckt med vätska. Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen
Finhacka vitlöken, hacka löken, paprikan, chilin ochmorötternaoch stek i hälften smör och hälften olivolja tills lök sorterna känns mjuka men inte fått färg
Resultatet blev, utan att överdriva, rent otroligt gott. Jag kanske är lite udda, men att komma hem till en färdig färssås, och bara behöva koka en bechamel, montera lasagnen och låta den tillagas i ugnen - det är för mig närapå snabbmat
Ett tipspå en rak och fin botten är om du precis när du tagit ut botten ur ugnen. Jag tänkte visa er lite tips om hur jag gör för att få en slät och fin tårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.