Rostbiff med persikosalsa och getostkräm
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg rostbiff
  • Salt
  • Nymald svartpeppar
  •  
  • Persikosalsa
  • 2 persikor
  • ½ slanggurka
  • 1 röd paprika
  • 3 salladslökar
  • 1 knippe persilja
  • 1 msk matlagningsolja
  • 1 msk strösocker
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk vatten
  •  
  • Getostkräm
  • 5 svartpepparkorn
  • 5 rosépepparkorn
  • 2 dl lättkvarg
  • t ex kesella
  • 50 g getost
  • Salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.