Marinerad rostbiff med smördegspaj och kronärtskocka
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 skivor rostbiff (inte alltför tunna)
  • 2 stora vitlöksklyftor, pressade
  • 0,5 dl soja
  • 0,5 dl olja
  • 2 knippen gräslök, hackas
  • 2 smördegsplattor, frysta
  • 150-200 g Västerbottenost, (8 skivor, resten riven)
  • 2 stora tomater, skivade
  • 250 g gröna oliver, hackas
  • 400 g kronärtskockshjärtan på burk
  • 2 dl grädde
  • 0,5 tsk salt
  • Snabbmarinerad rostbiff12 skivor rostbiff (inte alltför tunna) 2 stora vitlöksklyftor, pressade 0,5 dl soja 0,5 dl olja 2 knippen gräslök, hackas
  • Smördegspaj2 smördegsplattor, frysta 150-200 g Västerbottenost, (8 skivor, resten riven) 2 stora tomater, skivade 250 g gröna oliver, hackas
  • Kronärtskockshjärtan400 g kronärtskockshjärtan på burk 2 dl grädde 0,5 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.