Inlägget Rostadfärskpotatismed sparris och champinjoner dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Denna plåt laddad medfärskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Ingredienser Portioner. 4 1 kg färskpotatis (skrubbad) 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt salt och svartpeppar Örtolja 2 dl blandade hackade örter (t ex persilja, basilika och timjan) rivet skal och juice av 1 citron 2 rivna vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Jag har en lång kväll framför mig med studier men vill passa på att delge er med ett toppenrecept som jag kommer att göra mååånga gånger framöver i vår och sommar
Jag dekorerade ävenmed skivade rädisor. Skölj potatisenoch halvera den. Hacka rödlök och gräslök. Blanda olivolja, honung, vitlök, salt & peppar i en bunke
Här är en av sommarens matfavoriter rostadfärskpotatismed recept från Ica. Servera potatisenljummen, gärna till grillade lammracks eller som här med varmrökt lax och hjortronsås härifrån
Blanda denmed olivoljan och repade rosmarinblad. Tvätta potatisenoch lägg den på en ugnsfast plåt. Krydda med salt och hackad färsk persilja innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.