Skala och skär potatisen grovt, koka den mjuk i saltat vatten. Det är lätt i att man hamnar i ett ekorrhjul när det gäller vilken sorts potatisrätt man serverar till middagen vare sig det är till vardags eller fest tycker jag
Men nu har jag hittat ett recept på alldeles underbart god torsk. Det är Madeleine på Landleys kök som komponerat rätten, jag bara lånade och modifierade det litet
Jag brukar tvätta dem noga och låta skalet vara kvar, men det väljer du. Skrubba betorna, dela dem om de är stora, lägg i en ugnsfast form med citronerna (halvera dom först)
Servera dessa tillbehör med engod köttbit och lite sallad. Om du har tänkt att servera engod köttbit till nyårssupén, eller vilken annan dag som helst egentligen, så är Pommes Anna verkligen ett gott tillbehör
Lägg potatisarna på en plåt. Häll över olja, peppar, timjan ochkrossade vitlöksklyftor. Sätt ugnen på 230 grader. Baka i ugnen i ca 15 minuter. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.