Inlägget Rostadfärskpotatismed sparris och champinjoner dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Denna plåt laddad medfärskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
4 1 kg färskpotatis (skrubbad) 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt salt och svartpeppar Örtolja 2 dl blandade hackade örter (t ex persilja, basilika och timjan) rivet skal och juice av 1 citron 2 rivna vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
I lördags kväll grillade vi med våra gäster och jag hade införskaffat lite god färskpotatis. Jag har en lång kväll framför mig med studier men vill passa på att delge er med ett toppenrecept som jag kommer att göra mååånga gånger framöver i vår och sommar
När potatisen är klar ringlar du över örtoljanoch blandar runt. Till detta gjorde jag färskpotatis i ugnen som jag sedan smaksatte med härliga kryddor ochparmesanost
Jag använde färskpotatis men du kan ju ta vilken sort du känner för. Jag tänkte faktiskt vara med i en tävling i sommar som LIDL anordnar och detta recept får bli första bidraget
bacon, spenat ochparmesanost (det kan inte bli äckligt). Det känns ibland som att fläskfilé är lite trist och det är svårt att veta vad man ska göra med den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.