Rispudding med mandeltäcke
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g risgrynsgröt från Felix
  • 13 ägg
  • 11 dl grädde
  • 12 dl mandlar, skivade (eller en mix av hackade nötter)
  • 11 vaniljstång
  • 11-2 tsk kardemumma
  • 11 klick smör
  • 1500 g risgrynsgröt från Felix 3 ägg 1 dl grädde 2 dl mandlar, skivade (eller en mix av hackade nötter) 1 vaniljstång 1-2 tsk kardemumma 1 klick smörSkär vaniljstången och skrapa ur innehållet i en kastrull. Blanda ihop alla ingredienser utom mandlarna och häll upp i små portionsformar. Toppa med den skivade mandeln eller nötterna. Grädda i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter. Servera med saftsås, äppelmos eller färska bär.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.