Jättegod och krämig grekisk mannagrynspaj toppad med florsocker och kanel. Ljuvlig och enkel att göra. Pajen påminner om ostkaka i konsistensen och smakar allra bäst när den serveras kall
Inlägget Turkisk gryta tillagad i ugn dök först upp på ZEINAS KITCHEN. 4 st tomater 2 st gula lökar 6 st vitlöksklyftor 1 aubergine 1 röd paprika 3 st siviri (turkisk paprika, kan bytas ut mot 1 grön paprika) 4-5 st potatisar 2-3 st morötter 1-2 st färska chili (kan uteslutas) Gör såhär
Koka kycklingen med lök, morot, lagerblad, pepparkorn, buljongtärningarna och vitlöksklyftorna i ca 45-50 minuter eller tills kycklingen börjar falla isär
Provade ett recept här hemma med turkisk peppar i. Stöt eller mortla turkisk peppar. Ta fram en tjockbottnad kastrull och hög kastrull och häll ned turkisk peppar, grädde, socker och sirap i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.