Skölj och torka av fisken, lägg i en ugnsform. Ett recept från Linas matkasse som vi lagade med sej första gången, torsk andra gången och nu tredje gången med lax
Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till och med de allra minsta, gillar. Det var ett tag sedan det var fisk här på bloggen men nu så, nu kommer det
Sen är inte jag riktigt överens med tiden i ugn när det gäller fiskgratänger. Söndagsmiddagen i form av fiskgratäng smakade gott idag efter snöskottningen
Recept på det kommer inom kort för nu tänkte jag nämligen tipsa om en enkel och god fiskrätt. Har precis kommit hem efter ett härligt vattengympapass och njutit av en god middagssoppa med nybakat surdegsbröd till, det ni
I förrgår hade vi dill i tsatzikin, igår i fisken och idag har jag gravat lax. Jag vill bara påminna om hur gott det är med den här typen av rätter nu när dillen är svensk och full av smak
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Täck med de fint skivade tomaterna, salta och peppra efter behag avsluta med att ringla ca ½ dl sweet chilisås över (kan uteslutas) samt några klickar smör
Späd på medfiskspad, lite i taget och vispa under tiden. Ta upp fiskbitarna (slå inte bort spadet. En riktigt bra film kollade vi också på, kärlek och humor i "Larry Crown", med Tom Hanks och Julia Roberts
Servera med koktpotatis, gröna ärtor och limeklyftor och garnera med dill. Salta och peppra fisken. Dela fiskfilén i 2 bitar och lägg dem i två smorda ugnssäkra formar. Bred blandningen över fisken och stek fisken mitt i ugnen i ca 10 minuter. 300 g fiskfilé
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.