Mjölkfri rispudding med chiasylt
Cecilia Folkesson
Cecilia Folkesson
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl risgryn/grötris
  • 4 dl vatten
  • 2 dl kokosgrädde +
  • 2 dl vatten
  • 2 kanelstänger ceylonkanel
  • 1 nypa vaniljpulver
  • 10 minuter – Slå på kokosgrädde och vatten och i med
  • 2 kanelstänger och
  • Chiasylt med hallon och vanilj
  • 2 dl frysta hallon
  • 2 msk chiafrön
  • 1 msk sötning, tex kokossocker (om man vill ha sylten sötare)
  • 1 nypa vaniljpulver
  • – Värm hallonen tillsammans med vaniljpulver och ev sötning.
  • – Ställ av från plattan och rör i chiafrön. Ställ svalt och låt sylten tjockna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.