Det är supergott att ha som topping på sallader, i grytor, i kex eller i den här "risotton". Caulifloats med kanelsmak, bär, kokt ägg, superfood smoothie (mandelmjölk, greens+, rödbetspulver, spenat)
I dag lagar vi ekologiskt majskycklingbröstmedparmesanrisotto och spetskål. Resultatet blir en krämig och smakrik risotto som är som gjuten till majskycklingbrösten
Toast Skagen till förrätt, ugnsbakad risottomed purjolök och chèvre till varmrätt och avslutningsvis en pannacotta (som resten av svenska folket antagligen)
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Smaksätt med lite salt och peppar. Servera med nykokt potatis och en sallad på finskuren fänkål med lite dressing gjord på olivolja, citronsaft och en gnutta honung samt salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.