Färsk laxfilé. Stek vitlökoch purjolök i en stekpanna, tillsätt resten av grönsakerna. Det är supergott att ha som topping på sallader, i grytor, i kex eller i den här "risotton"
Ta bort foten på svamparna, lägg hattarna med undersidan uppåt på en plåt eller i en form. Salta rejält på samtliga och lägg på de krossade vitlöksklyftornaoch några timjanskvistar på fyra av hattarna
Detta har gjort att risotton har fått ryktet om sig som en svårlagad rätt som många drar sig för att prova laga och trots otaliga tankar på det har det fortfarande inte blivit av för mig heller
Den här risotton gick snabbare att laga än jag trodde och blev sådär underbart krämig och len, till ochmed utan en massa smör som man ser i de flesta recept
En helt fantastiskt god ugnsbakad torsk i sås med ingefära, gurkmeja, vitlökoch örter. Finhacka vitlök, ingefära och gurkmeja och blanda med kokosmjölken och vattnet så att det blir en jämn sås runt fisken
UGNSBAKAD LAX MED SOJAVINÄGRETT, PAK SOI OCHLIME. Både jag och Mattias älskade det, Leon fick nöja sig med spagetti och köttfärssås - vilket han mer än gärna äter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.