Risonisallad med parmaskinka
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl risoni
  • 150 g sugarsnaps
  • 1 dl soltorkade tomater i olja
  • 150 g körsbärstomater
  • 1 dl basilika
  • 150 g minimozzarella
  • 50 g rucola
  • 200 g lufttorkad skinka
  • 1 st röd paprika
  • 0.5 st peppar
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl crème fraîche
  • salt
  • 2 msk olivolja
  • 1 st burk kronärtskockshjärtan
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 msk crème fraîche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.