Blanda hälften av det ljumma vattnet i en bunke med smulad jäst. Hacka vitlöken och lägg i en kastrull och blanda ner passerade tomater, tomatpuré, caynnepeppar, honung, balsamvinäger, salt och örtkryddor
I fredags provade vi fläskfilén och kombinerade detta med lite parmaskinka och soltorkad tomat. Lägg en bit soltorkad tomat i parmaskinkan och lägg i skåran på fläskfilén
Blanda hälften av det ljumma vattnet i en bunke med smulad jäst. Hacka vitlöken och lägg i en kastrull och blanda ner passerade tomater, tomatpuré, caynnepeppar, honung, balsamvinäger, salt och örtkryddor
Servera medparmaskinka och sallad. Krydda med örtsalt och peppar. Du behöver6 portioner1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm salt1 zucchini400 g körsbärstomater1/2 kruka färsk basilika250 g mozzarella3 ägg3 dl grädde25 g parmesanostOlivoljaÖrtsalt och svartpeppar1 pkt parmaskinkaSalladGör såhärSätt ugnen på 200 grader. 400 g körsbärstomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.