Ingredienser Portioner. 4 4 port risonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkad tomat i olja 1/2 dl rostade solroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkade tomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
Varm risonisallad med kräftor, sparris och citronsås. Varm risonisallad med citronsås. Min man är bra på många sätt bland annat så jobbar han hårt med allt det där tråkiga som behövs göras som att måla huset
Den här risonisalladen är både nyttig och god, och kan ätas varm, ljummen eller kall. Risonisallad, ca 5 portioner. Risonisallad, ca 5 portioner 3 dl risoni
Tandläkaren gick bra, tanden är upptryckt igen och nu är det bara vänta och se vad som händer. Återkoll om 3 månader så hoppas vi att tanden har växt ut igen
I morse satte jag igång ett långkok som skulle bli en chilli på högrev. Det puttrade och luktade gott och sen gick vi ut i solen och påtade i trädgården
Risonisallad 5 propoints. Måndag igen. Invägning,,,, mindre roligt efter en sån här helg. Skärpning. Lagade slankt & gott till middag, en bra start på veckan
Fast i kombinationen nedan får de svår konkurrens av den ljumna risonisalladen som det känns som man kan äta hur mycket som helst av efter en dag i solen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.